Λουτσέσκου: «Θα ζήσουν με την ντροπή, κίνητρο για εμάς ό,τι έγινε την περσινή σεζόν»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, "ξέσπασε" μιλώντας για
την περσινή σεζόν σε ρουμάνικο μέσο, τονίζοντας ότι ΑΕΚ και Ολυμπιακός... έκλεψαν το πρωτάθλημα και θα ζήσουν με την ντροπή, ενώ σημείωσε ότι όλα αυτά είναι ένα επιπλέον κίνητρο για την ομάδα του. (σχόλιο novasport.tk: σε παράλληλο σύμπαν ζει μάλλον..)
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στο ρουμανικό ΜΜΕ "digisport" και σχολίασε την περσινή σεζόν. Αναφέρθηκε τόσο στην ΑΕΚ όσο και τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι έκαναν τα πάντα για να μη παίξουν με τον ΠΑΟΚ και να τον βγάλουν εκτός μάχης του τίτλου. 
Όμως, όπως ο ίδιος σημείωσε, θα ζουν με την ντροπή και όλα αυτά είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τον Δικέφαλο ενόψει της νέας σεζόν.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«H ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός, θα ζήσουν με την ντροπή για όλη τους τη ζωή. Έχουν κλέψει, ξεγελάσει και συμπεριφέρθηκαν σαν δειλοί, δεν έπαιξαν μαζί μας. Δεν μπορείτε να το ξεχάσετε αυτό. Μας εξαπάτησαν και έκαναν τα πάντα για να μας βγάλουν εκτός της μάχης του τίτλου.
Ζούμε με τη μεγάλη απογοήτευση ότι κερδίσαμε τον τίτλο στο γήπεδο και μας τον έκλεψαν. Ωστόσο, αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρα».


Share on Google Plus

About novasport.tk

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου